Legfrissebb hírek

  Beiratkozás

  Tisztelt Szülők!

  Tájékoztatom Önöket, hogy intézményünkben, amint másutt is a beiratkozásra az alábbi időpontokban kerül sor:

  április 20. (csütörtök)         8.00-19.00

  április 21. (péntek)            8.00-18.00

  Beíratáshoz szükséges iratok:

  • A gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
  • Az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás.
  • A gyermek TAJ kártyája

  · A szülők személyi azonosító okmányai

  · Nyilatkozniuk kell arról, hogy gyermekük első évfolyamon hit- és erkölcstan vagy etika foglalkozásokon vegyen e részt? A hit- és erkölcstan választása esetén melyik egyházat választják?

  Ha úgy gondolják, hogy intézményünkben éreznék biztonságban gyermeküket és azt szeretnék, hogy nálunk töltsék az általános iskolai éveiket, itt tanulják meg a tudományok alapjait, fejlődjenek testileg és lelkileg, akkor várjuk Önöket, írassák be gyermeküket intézményünkbe.

  Tisztelettel:

  Bánfalvi Péter

  intézményvezető

   

  Módosítás: (2017. március 26. vasárnap, 13:05)

   

  Sakkozóink a megye tetején

  Iskolánk sakkcsapata szép sikert aratott. A megyei diákolimpia sakk csapatbajnokságán a dobogó legmagasabb fokára állhattak.

  Büszkék vagyunk Rátok, további szép sikereket kívánunk ebben a szellemi sportban. Drukkolunk, hogy az országos döntőben is tisztes helytállást sikerüljön elérni. Cél az országos bajnokság. Hajrá!

  Örömmel jelentjük, hogy a csapat az országos döntő középmezőnyében végzett, amit szintén sikerként könyvelhetünk el.

  Gratulálunk!

  A képen balról jobbra:

  Németh Ervin (7.o), Sági Kornél Ábel (6.a), Horváth Petra (5.o), Gyuk Ádám (4.b), Horváth Bence (7.)

  Módosítás: (2017. április 03. hétfő, 08:58)

   

  Matekosok siker

  Ismét dicsőséget szerzett iskolánk közösségének Sági Kornél 6.a osztályos tanítványunk, aki a Zrínyi Ilona Matematika Verseny megyei fordulójának 3. helyezettjeként állhatott a dobogóra. Hatodikos cspatunk szintén 3. helyezett lett a korosztályos csapatok között. Tagjai: Döbrentei Dóra Emma 6.b, Győri Emma 6.a, Sági Kornél Ábel 6.a

  Felkészítő tanáraik: Szujkerné Imre Ildikó és Csaba Gyula

  Gratulálunk Kornél, büszkék vagyunk Rád!

  Módosítás: (2017. március 15. szerda, 16:10)

   

  Farsang 2016'

  Itt a farsang, áll a bál!

   

  Február 10-én tartottuk iskolánkban a hagyományos télűző farsangi mulatságunkat. Ismét fergeteges volt a hangulat, csodálatosak a produkciók. Változatos jelmezek, jó zenék, tánc, pizza-futárok, afrikai táncosok színesítették a programot. A rendezvény fővédnöki és egyben a szigorú zsűri feladatkörét Bánfalvi Péter igazgató Úr látta el, aki végül a színes kavalkád minden résztvevőjét oklevéllel és tortával jutalmazta. A buli óriási eszem-iszom, dínomdánommal folytatódott és végül egy közös  discoval zárult, ahol a zenét iskolánk volt tanulója, Orbányi Ricsi szolgáltatta. Mindenki elégedetten, a tombolanyereményekkel felpakolva, fáradtan, de élményekben gazdagon tért haza.

  Köszönet a műsorvezetésért és szervezésért felelős két „bohócnak”: Ildi és Emőke tanító néniknek.

   


  Módosítás: (2017. március 06. hétfő, 13:23)

   

  Kirándulás Grazba

  Adventi kirándulás

  2016. december 9-én, 7 óra után pár perccel útnak indult 56 felsős tanulóval és 3 kísérő tanárral egy autóbusz. A korai zúzmarás utunk Ausztria felé tartott, s mire átértünk a határon lehetett érezni, hogy szép verőfényes napunk lesz, a buszban maradhatnak a plusz ruhák.

  Első úti célunk Riegersburgba, a Zotter csokigyárba vezetett. Gyors mosdózás után -ami a fiúknak kicsit meglepő volt - egy mozi teremben gyülekeztünk. Itt a tulajdonos kisfilmjét tekintettük meg, melyből kiderült, hogyan fejlődött a manufaktúra, honnan származik és miből is készül a finom csokoládé. A bemutatkozás után jöhetett a várva várt kóstolás. Olyanok voltunk, mint Gombóc Artúr, többféle ízesítésű, állagú, 100 %, 90 %, …..60 %-os csokoládét ehettünk, a kakaóbabtól…. a pralinéig, a forró csokitól…. a chilis csokiig.  A kóstolás végén még egy kis ecetes uborka is landolt többek szájában. Souvenir-vásárlás után folytattuk kirándulásunkat Graz felé. A délutánt itt, Steiermark tartomány székhelyén, Ausztria második legnépesebb és második legnagyobb egyetemi városában töltöttük.

   

  Módosítás: (2017. március 06. hétfő, 13:28)

  Bővebben...