Elektronikus napló

  Tisztelt Szülő(k)!

  Tájékoztatom Önöket, hogy Internet kapcsolat birtokában betekinthetnek gyermekük elektronikus naplójába. Ehhez szükséges, hogy az osztályfőnököknek leadott e-mail címükről kérjék az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címemre küldött levélben. Ha még nem adták meg az elektronikus levélcímüket, akkor ezt személyesen pótolhatják.

  Az igényük bejelentését követően személyre szabott azonosítót és jelszót küldök, amellyel biztosítjuk, hogy csak a saját gyermekei naplófelületét lássák.

   

  BELÉPÉS a naplóba.

   

  A naplóhoz jutás előtt egy aggodalomra okot nem adó üzenet jelenik meg, amely szerint az oldal nem biztonságos, ami természetesen nem igaz.

  Ha Mozilla Firefoxot használ, akkor a "Megértettem a kockázatot", ha Google Crome a böngészője, akkor a "Speciális" majd "Tovább a ....weboldalra" linket kell választani.

  A kékes színű felület jobb felső részén található "Bejelentkezés" feliratra kell klikkelni. Ezt követően az e-mailben kapott Azonosítót és jelszót kell beírni.

  Ha két vagy több gyermeke jár iskolánkba, akkor egy belépéssel minden gyermeke naplóját lapozhatja. A váltáshoz válassza a HIÁNYZÁSOK menüt, majd a bal menüben a KEZDŐLAP (diákválasztás) menüpontot.

  A napló legfontosabb szolgáltatásai:

  • Haladási napló: a legutóbbi órák anyagának címét olvashatják, ami segíthet a gyermekük haladásának nyomon követésében.
  • Osztályozó naplóban láthatja gyermeke érdemjegyeit. Kiderülhet, hogy mikorra terveznek a pedagógusok dolgozatírást?
  • Hiányzások: mulasztott órák (az éppen aktuális hiányzás igazolatlanként látszik)
  • Bejegyzések: gyermeke dicséreteit, jutalmait és egyéb tanári közlendők olvashatók.
  • Diák alapadatai: az iskola számára előírt tanulói adatok
  • Éves munkaterv: a  tervezett tanítási és tanítás nélküli munkanapok és szünetek tekinthetők át.
  • Órarend: gyermeke, pedagógusok és más osztályok órarendjei
  • Üzenet: Önnek küldött, vagy Ön által megfogalmazott üzenetek olvashatók ezen a felületen.

  Ha Ön már rendelkezik belépéssel és gondjai támadnak a használatával, akkor ezt jelezze a fentebb megadott igazgatói e-mail címen.

   

  Módosítás: (2016. december 01. csütörtök, 19:01)